ØVE ØVE!!!

I dag har vørt en ganske slitsom dag, jeg sto opp tidlig og måtte på jæklade gudstjeneste fra 10-12. og etter det måtte jeg på teater til klokka 18..
altså jeg har ikke noe i mot teater eller de folkene der, men er bare veldig slitsomt:)

hehe alle som kjenner meg vet jeg er veldig rar. så jaja her er det et bilde av meg og en kalkun hahah.

 

så nå må vi bare stå på, med øving. har snart premiere 🙂  premieren er 20.Mars, ahah 3 dager etter bursdagen mi, og sammtidig som at jeg har premiere den dagen på teatret. skal jeg drive med teater hele dagen på skolen. pluss jeg kan ikke alle replikkene mine HEHE. typpisk meg. jeg har endel replikker og lære meg, masse danser jeg skal huske, regi og mange sanger den ene skal jeg tilogmed ha solo på den ene sangen. jadda dette kommer nok til å gå bra 🙂
er bare og smøre seg med tolmodighet og finne frem manuset og øve!
en ting jeg gruer meg UTROLIG mye til, det er flamme blåsing… hehe føler jeg kommer til å brenne noen sitt hår:)

dette er da den flammeblåsinga jeg skal risikere å prøve på he he

wish me luck pepz <3

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *