ett spørsmål

Dat har blitt spurt om hvordan det er å være i ett landistanse vennskap. så da skal jeg svare på det her:

det å være i ett landistanse vennskap det er egt ikke så vannskelig, hvis man klarer og holde kontakten ovet telefon,melding ellersosiale medier. jeg har 3 av mine nermeste venner som ikke bor her jeg bor, 2 av de bor i vikersund og han andre bor i Trindheim.  det har ikke vært ett så stort problem egentlig. vi har holdt kontakten, hun ene hadde jeg ikke møtt på LENGE for hun er en barndomsvenn fra Vikersund. men så flyttet jeg derfra og vi mistet HELT kontakt. helt til jeg var på en ler aktig ting, så så jeg navnet hennes ogjeg ble SÅ gira på å møte hun. hehe dette var i fjor 😉 så er ganske barnslig endag haha. men så møtte jeg hun da og bare jeg har ikke ord på hva jeg tenkte akkurat da, eller hva jeg følte. for det var kjempe bra. og etter det såkom hun og så på en teaterforestilling,og da bestemte vi oss for at jeg skulle komme tildem og overnatte. s jeg var hos hun i 1 uke. og det var den beste uka ever, vi bada vææær dag, vi hoppa på trampolina, tegna på bena til hverandre, vi løp rundt, spiste godteri, vi kjørte båt, og mada mere haha. ååå vi var også på sykehuset:) hehe den ene stanga på trampolina datt av, så jeg klamte fingeren så hardt at jeg ble kvalm den hovnaopp osv. så vi dro på sykehuset 00:00 ca og var der en stund også dro vi hjem og sov haha.

jeg er utrolig glad i dere <3 <3

 

har dere tingdere vil jeg skal snakke om send meg melding

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *